Добродошли

Dobro došli u Howard Centar. U našoj ponudi imamo kompletan asortiman usluga vezanih za mentalno zdravlje, korišćenje supstanci i razvojni invaliditet, za decu, odrasle i porodice u Chittenden Okrugu. Nadamo se da su vam od pomoći informacije o uslugama i resursima sa naše Internet stranice.

Ako je u pitanju hitan slučaj, molimo vas pozovite 9-1-1.

Ako vi ili neko vama blizak ima krizu, molimo vas da pozovete 802-488-7777, Prvi poziv za Chittenden Okrug, naša mobilna krizna služba radi 24/7/365. Naši kliničari nude telefonsku i ličnu podršku, ličnu procenu, kratkoročno upravljanje krizama, preporuke za odgovarajuće usluge, kao i informacije o resursima zajednice.

Za razgovor sa članovima našeg osoblja, pozovite 802-488-6000. Kada pozovete, razgovaraćete sa osobljem Howard Centra koje vam može obezbediti prevodilačke usluge telefonskog poziva bez troškova.

Neke od mnogobrojnih usluga koje vam nudimo su:

  • usluge unosa i procene
  • usluge za krize i savetovanje za decu, odrasle i porodice
  • usluge podrške za ljude sa autizmom i mentalnim smetnjama
  • terapije i medicinske usluge za osobe sa poremećajima u korišćenju različitih supstanci
  • intenzivne usluge za ljude sa ozbiljnim i stalnim smetnjama u mentalnom zdravlju
  • usluge obrazovanja i školovanja za decu, mlade i mlađe odrasle ljude
  • podršku i usluge vezane za stanovanje

Mi vam pružamo negu i tretman koji su puni saosećanja. Mi možemo pomoći ljudima samo na kratko, ali im možda možemo pomoći i za ceo život. Podjednako pomažemo i mladima i starima. Pomažemo ljudima u njihovim domovima, na poslu, u našim gradovima i kroz našu zajednicu. Nadamo se da ćete, ako vam zatrebaju podrška ili usluge, otkriti da se istinska pomoć nalazi ovde.

Sandy McGuire portrait after being appointed as Howard Center's new Chief Executive Officer

 

Sandy McGuire, CEO
Howard Center