Добродошли

Dobro došli u Howard Centar. U našoj ponudi imamo kompletan asortiman usluga vezanih za mentalno zdravlje, korišćenje supstanci i razvojni invaliditet, za decu, odrasle i porodice u Chittenden Okrugu. Nadamo se da su vam od pomoći informacije o uslugama i resursima sa naše Internet stranice.

Ako je u pitanju hitan slučaj, molimo vas pozovite 9-1-1.

Ako vi ili neko vama blizak ima krizu, molimo vas da pozovete 802-488-7777, Prvi poziv za Chittenden Okrug, naša mobilna krizna služba radi 24/7/365. Naši kliničari nude telefonsku i ličnu podršku, ličnu procenu, kratkoročno upravljanje krizama, preporuke za odgovarajuće usluge, kao i informacije o resursima zajednice.

Za razgovor sa članovima našeg osoblja, pozovite 802-488-6000. Kada pozovete, razgovaraćete sa osobljem Howard Centra koje vam može obezbediti prevodilačke usluge telefonskog poziva bez troškova.

Neke od mnogobrojnih usluga koje vam nudimo su:

  • usluge unosa i procene
  • usluge za krize i savetovanje za decu, odrasle i porodice
  • usluge podrške za ljude sa autizmom i mentalnim smetnjama
  • terapije i medicinske usluge za osobe sa poremećajima u korišćenju različitih supstanci
  • intenzivne usluge za ljude sa ozbiljnim i stalnim smetnjama u mentalnom zdravlju
  • usluge obrazovanja i školovanja za decu, mlade i mlađe odrasle ljude
  • podršku i usluge vezane za stanovanje

Mi vam pružamo negu i tretman koji su puni saosećanja. Mi možemo pomoći ljudima samo na kratko, ali im možda možemo pomoći i za ceo život. Podjednako pomažemo i mladima i starima. Pomažemo ljudima u njihovim domovima, na poslu, u našim gradovima i kroz našu zajednicu. Nadamo se da ćete, ako vam zatrebaju podrška ili usluge, otkriti da se istinska pomoć nalazi ovde.

 

Bob Bick, CEO
Howard Center